maanantai 2. maaliskuuta 2015

Roiku renkaissa - älä netissä!

 
Mainostamatta sen enempää merkkiä niin haluan kertoa, että me hommasimme lapsillemme taas muuta tekemistä kuin vain tietokone tai konsolipelejä. Vanhan ajan kunnon JUMPPARENKAAT on taas täällä!

Meille tila oli valmiina eteisessä jossa mahtuu "keinumaan", tekemään renkaissa voltteja sekä heijauksia. Renkaat on vaalean puiset ja otimme koon "aikuiset" siitäkin syystä, että niissä saa roikkua myös jaloillaan. Hihnat tuli kaupassa mukana sekä asennuskoukut. Koko paketti oli alle 100€ eli simppeli kun miettii, että renkaat on iättömät.

Itse suosittelen asentamaan jumpparenkaat paikalle jossa näet niissä hyörivät lapsesi "koko ajan", meillä niitä käyttää 11 ja 4 vuotiaat lapset sekä ohimennen aina joku aikuinenkin niitä saattaa "kokeilla".

Suosittelen jos suinkin mahdollista hankkimaan! Iloa, liikuntaa, riehumista ja kiljahduksia saattaa kyllä ilmetä mutta koordinaatio kyky kehittyy ja takuulla unhoittuu ainakin toviksi ne kännykät ja tabletit.

Ja kyllä - meillä on lapsilla pihalla trampoliini sekä keinut. Puolapuun pätkä on vielä "haaveissa". Kiipely, roikkuminen sekä temppuilu kuuluu lapsille ja lapsenmielisille. Sitä ei pidä rajoittaa.


(kuva:netistä)

3 kommenttia:

  1. Amen ja ugh! Hirmu hyvä postaus, kiitos! Eipä tähän mitään voi lisätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Joo (tosin netistä mä noi pongasin !!!) Hehheh. Mutta kivat on ja palaa lapsuus mieleen jopa siinä määrin mikä riitely tulee kun kaikki haluaa samaan aikaan roikkuu ja riekkuu ;) Mutta se on sitä elämätä. Kiitos ja uh - mä koitin lapseni kehoituksesta niis kuperkeikkaa ja liki liippas etten "maistellut" alla olevaa laatta lattiaa :-O :-D

      Poista
  2. Mahtavaa! Meillä on ollut vuosia jo ulkona köysiä roikkumassa puista, osassa solmuja apuna. Siellä me apinat kiipeollään ja kiikutaan minkä keretään ja samalla lähtee räksät puista siinä kiljunassa :)

    VastaaPoista